Εργασία Β' τετραμήνου 2024

 Εργασία Τεχνητής Νοημοσύνης

Artificial Intelligence (AI)



   Η εργασία για το Β' τετράμηνο αφορά την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις χρήσεις της, αλλά και την επίδρασή της στην καθημερινότητα μας.

Για τον λόγο αυτό θα αποτελείται από 3 μέρη:

1ο μέρος: Τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη και ποιο λόγο δημιουργήθηκε; 

2ο μέρος: Ποιες ήταν και είναι οι χρήσεις της (Ιστορική αναδρομή)

3ο μέρος: Πως σας επηρέασε στην καθημερινότητα σας και των οικείων σας (π.χ. στις επιλογές σας για αγορές, ιστοσελίδες κλπ)

Η εργασία θα έχει δύο παραδοτέα: Ένα έγγραφο το οποίο θα έχει έκταση το ελάχιστο 10 σελίδες με γραμματοσειρά της επιλογής σας μεγέθους 11 και διάστιχο 1,5 σε έγγραφα Google (Google Drive) και θα δημιουργηθεί μία συνοπτική παρουσίαση με χρήση των παρουσιάσεων της Google (Google Drive) με ελάχιστο αριθμός διαφανειών τις 8Στοίχηση κειμένου πλήρης

Για την βιβλιογραφική αναζήτηση θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ο Μελετητής της Google https://scholar.google.com/ και τα δύο πρώτα μέρη θα διαθέτουν τουλάχιστον 3 διαφορετικές πηγές.

Θα χρησιμοποιηθεί λογισμικό πλαγιαρισμού (λογοκλοπής) οπότε δε θα πρέπει να υπάρχουν αυτούσια κομμάτια κειμένου (δηλ προϊόντα αντιγραφής-επικολλησης) μεγάλης έκτασης (το ελάχιστο μέγεθος ορίζεται σε έναν ορισμό πχ Τι είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη)

Ημερομηνία παράδοσης: Παρασκευή 2-2-2024

στο ntkostas@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πνευματική ιδιοκτησία και άδειες χρήσης

Τεχνητή Νοημοσύνη και Μηχανική Μάθηση